A Feldobox Inyencek Asztala utalvánnyal érkező vendégeinkne

 

 4 fogásos menü

 

 Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Gazpacho leves

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

"Citromtorta

 

 vagy az alábbi étlapunkról  3 fogás választhat

 

Előételek

 

  Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Gazpacho leves

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Kacsamáj Torchon, zöldalma chutney, briós

Marinált Lazactatár, avókádó

 

 Főételek

 

 Csikemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatextúrák

Lazac steak, teríyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté mártás

 

 Desszertek:

 

"Citromtorta"

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Créme brulée

  

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

 

 

 

 

 

 


  Degusztációs menü

Degustation menu

 

 

Aperitif:

Sanzon Habzó Furmint - Tokaj

 

Előétel / Starter:

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

Bagolykő Pince, Rózsakő 2016 - Badacsony

 

Leves / Soup:

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

 

 

Meleg előétel / Warm starter:

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

 

Variszkusz Rajnai Rizling 2017 - Nadap

 

Főétel / Main dish:

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

Beck Pince Viognier 2017 - Szent György-hegy

 

Főétel / Main dish:

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

 

Streit Zagonyi Cabernet Franc 2016 - Villány

 

Desszert / Dessert:

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

 

Bárdos Sarolta Amicus Furmint 2013 - Tokaj

 

6 fogásos menüsor:

6 courses menu:

14,900.-HUF / 51,5€

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

20,900.-HUF / 72€

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Kárász Andor séf ajánlata / Chef's offer by Andor Kárász

 

Francia Bélszíntatár

French beef tenderloin tartare

3300.- / 11€

 

Kacsamáj fondant, málna vinegrette

Foie gras fondant, rapsberry vinegrette

3100.-/ 10,5€

 

Sertéstarja, paprikás parázsburgonya, chorizo chips

Pork chops, spicy potatoe ragout, chorizo chips

 4600.-/

 

 

Vörösboros csigaragu, vajastészta, gomba

Snails ragout with red wine, buttery pastry, mushroom

4500.- / 15.5€

 

 

 

 

Madártej, sós karamella

Floating Island, salty caramel

1800.-/6€

 

 

 

 

 

 

-

 

Állandó étlap / Regular menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster cream soup, king prawn ravioli

3100.- / 10,5€

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

 

1900.- / 6,5€

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

3600.- / 12,5€

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras torchon, green apple chutney, brioche

3500.-/ 12€

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

3200.- / 11€

 

Burgundi csiga 6db

Bourguignon snails 6 pieces

3500.- / 12€

 

Saláták / Salad

 

Grillezett garnéla, római saláta, ananás

Grilled shrimps, Romaine salad, pineapple

3400.- / 11,5€

 

Campagnarde saláta (kecskesajt, sonka chips, római saláta)

Campagnarde salad (goat cheese, ham chips, Romaine salad)

2900.- / 10€

 

Főételek / Main dishe

 

 Csirkemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatexturák

Chicken breast supreme, honey mustard, five spice carrots variation

3900.- / 13,5€

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

5.900.- / 20,5€

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté sajtmártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté cheese sauce

4900.- / 17€

 

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, hot spicy tiger prawn, confit tomato, basil

4900.- / 17€

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

8900.- / 30,5€

 

 

 Desszertek / Dessert

 

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

1800.- / 6€

 

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Chocolate ganache, strawberry, milk espuma

2100.- / 7€

 

Crème brulée

Crème brulée

1800.- / 6€

 

      Sajt /Cheese

 

Sajtválogatás, akácméz

Cheese selection, linden honey

3200.- / 11€

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed